Jung söker Planner

Vill du jobba med människor som är nyfikna, schyssta, stolta och gillar att samarbeta och lära sig nya saker? Vill du skapa progressiv och inkluderande kommunikation tillsammans med oss? Ansök nu!

Vi på Jung söker en planner som kan hjälpa våra uppdragsgivare att ta ett kreativt och strategiskt grepp om sina kommunikationsutmaningar.

Rollen

Senaste datum att söka

 • Vi söker dig som tror på att uppmärksamhet måste förtjänas, som är nyfiken på kanaloberoende kommunikationsutmaningar och som har en idé kring hur man bör ta planning till nästa nivå för att nå fram till oemotståndlig kreativitet.

 • Du vill jobba hands on och nära den kreativa processen och bidra till att bädda för idéerna med träffsäkra insikter men även med att vidareutveckla idéer till nästa nivå genom ett strategiskt resonemang.

 • Du förväntas ta ansvar för att den valda inriktningen i projekten löser kundens utmaning och banar väg för progressiv kommunikation.  Du kommer arbeta i nära samarbete med främst kreatörer men även projektledare och pr-rådgivare. Vi utgår inte från en silo-process där en kreativ brief skickas vidare till ett kreatörspar. Våra kreatörer och pr-rådgivare behöver ett strategiskt bollplank som sätter insikterna, analyserar datan, tryggar kunden och hittar det populärkulturella samtalsämnet som blir avgörande för projektets framgång.

 • Våra briefer är sällan avgränsade till en given kanal eller problemställning utan har allt oftare en öppen karaktär vilket ställer höga krav på strategi och insikt. Våra uppdragsgivare behöver rådgivning i hur, var och när de ska kommunicera. Framförallt behöver de veta varför idén de har framför sig kommer leda till önskad effekt. Det är ditt jobb att ta den argumentationen till nästa nivå tillsammans med oss.

 • Branschen behöver en person som kan växla ut kommunikationens problemlösningspotential och Jung behöver någon som är intresserad av att vidareutveckla vårt planning-erbjudande. På Jung får du rollen, kollegorna och de framåtlutade uppdragsgivarna som är sugna på att göra den resan tillsammans med dig.

3 AUGUSTI 2021

Kontaktperson

LINN JACOBSSON

Om Jung

 • Jung är en boutiquebyrå specialiserad på oemotståndlig kreativitet som ger effekt. Vi hjälper varumärken att förtjäna människors uppmärksamhet, kärlek och förtroende.

 • Vi skapar prisbelönt, progressiv och inkluderande kommunikation för nationella och internationella uppdragsgivare som Head & Shoulders, Google, Spendrups, Spotify, Adidas, EA Games och Sonos.

 • Idag är vi 45 personer. Vi har alla tagit olika vägar hit, men det som förenar oss är att vi är intresserade av människor, kommunikation, samtidsfrågor och populärkultur. Vi vill anställa människor med olika bakgrunder och erfarenheter eftersom mångfald gör oss bättre.

 • Vi har en relativt platt organisation som utgår från självledarskap. Det betyder att vi alla tar ansvar för att bygga en kreativ, hållbar, jämställd, lärande och motiverande kultur. 

Tjänsten är en provanställning på 6 månader med möjlighet till tillsvidareanställning. I den här rekryteringsprocessen kommer vi att använda oss av tester och anonymiserade ansökningar i ett första urval för att alla ansökningar ska bli bedömda på likvärdiga och sakliga grunder. Systemet anonymiserar din ansökan så det är inget som du behöver tänka på.

Bakgrund

 • Du har erfarenhet av att ha jobbat med strategi (minst 2–3 år inom planning) på en kreativ kommunikationsbyrå. Många på Jung har en hybridroll, och vi tror att du som även har arbetat med kreation eller något helt annat kan dra nytta av det hos oss.

 • Du har arbetat med och lagt insiktsgrunden för prisvinnande och branschutvecklande kommunikation.

 • Du har erfarenhet av att ha jobbat med flera olika sorters kommunikationsutmaningar och har en hel del planning-verktyg och processer du brukar använda dig av.

 • Du är nyfiken på olika typer av trender, omvärldsfenomen och populärkulturella strömningar. Du har en proaktiv approach och gillar att inspirera uppdragsgivare och medarbetare.

 • Du kan leda ditt eget arbete, du samarbetar väl med andra teammedlemmar och leverantörer och har god förståelse för att anpassa ditt arbete efter givna tidsramar.

 • Vi ser det som en bonus om du har erfarenhet av eller intresse för mål, mätning och utvärdering av kommunikation.

Ansök här: