top of page

JURY 2022

Ulf Samell.jpeg

Ulf Samell - 2022 års juryordförande i Strategy Awards

Ulf Samell, Head of Marketing & Communication på Cabonline Group, blir ordförande för juryn i Strategy Awards 2022. Ulf är ett etablerat namn i branschen med erfarenhet från flera tunga chefsposter, bla vvd Sveriges Annonsörer och marknadschef på SAS, TUI och Ving. Ulf var även juryledamot förra året.

- Jag är oerhört stolt över att få vara med och leda juryarbetet i årets Strategy Awards. Den här tävlingen är otroligt intressant och viktig för att lyfta fram styrkan av insiktsfullt strategiarbete som ger resultat och fortsätta driva svensk kommunikation framåt. Strategy Awards gör just det, säger Ulf Samell, som i sin roll som ordförande leder juryns arbete i Strategy Awards 2022.

I år är det sjunde gången som Strategy Awards belönar strategiska vägval bakom lösningar som gett framgång. Tävlingen har genom åren lockat till sig många av landets starkaste varumärken och majoriteten av de ledande byråerna.

 

- I år vill jag premiera insikterna av smart och klokt strategiskt planningarbete som skapat förutsättningar för den dramaturgiska processen som förvandlar strategi till fantastisk emotionell kommunikation som berör och gör att man inte bara når affärsmålen utan överträffar dem. Ja helt enkelt magin i imponerande reklamlösningar som skapat känslor, empati och överträffat alla högt ställda mål. Säger Ulf Samell, om sitt fokus på bidragen.


Strategy Awards skiljer sig från andra tävlingar för byråer och varumärkesägare genom att den belönar strategiska vägval bakom lösningar som gett framgång. Bidragen bedöms i enlighet med hur strategers dagliga arbete ser ut. Det vill säga utifrån syfte och mål, i växelverkan med kreatörer, hur lösningar påverkar människors beteenden och attityder och hur framgång mäts och följs upp.

 

För mer information, kontakta:

Ulf Samell, ulf@samell.com | +46 72 505 01 04

Kristofer Dalin, kristofer@stratawards.com | +46 706 24 12 27

bottom of page